Åben SpringTræning TeamGym Micro Piger

Der er plads til flere gymnaster på vores TeamGym Micro Piger. Derfor afholder vi åben træning om torsdagen i 3 uger frem! Så hvis du er/kender en gymnastik glad pige i alderen 5-9 år (årg. 2012-2009), så er du/hun velkommen til at komme ud og prøve kræfter med TeamGym. Vi skal springe på forskellige redskabsbaner, prøve kræfter med ruller, møller, håndstand, araberspring, saltoer og flikflak. Derudover skal vi også lave styrke og smidighedstræning. Det vigtigste er at man elsker gymnastik, og ønsker at blive meget dygtig til det!

HUSK: gymnastiktøj, ingen sko, vanddunk, opsat hår og godt humør

Hvor: Bækkegårdsskolen, Bækkegårdsplads 2, 3650 Ølstykke
Hvornår: kl 16-18 d. 23/8, 30/8 og 6/9
Gymnaster med passende gymnastik niveau vil blive tilbudt en plads på denne sæsons TeamGym micropige hold.

Åben SpringTræning TeamGym

ØGF og Genbrugsgruppen

Ølstykke Gymnastik Foreninger en del af GenbrugsGruppen sammen med Erik Harefod Spejdergruppe og Ølstykke og Omegns Folkedanserforening.

Ølstykke Gymnastik Forening er, som en del af GenbrugsGruppen, forpligtet til at medvirke til indsamling, sortering og behandling af indkomne effekter samt stille med mandskab til Loppemarkederne. Det er her, du kan være til hjælp!

Pengene fra Loppemarkederne bliver fordelt mellem de tre foreninger efter antallet af arbejdstimer. ØGF optjener årligt ca. 250.000 til børne- og ungdomsarbejdet i foreningen og har bl.a. været med til at finansiere kurser for instruktører og hjælpere samt indkøb af nye redskaber til fordeling over de 5 skoler, hvor foreningen tilbyder gymnastik. Hvordan kan du hjælpe? Du kan hjælpe på flere forskellige måder: - Indsamling af effekter hver 3. lørdag kl. 9-13.00 (ca.) - Loppemarked hver 2. søndag i måneden (undt. januar, juli og december) kl. 9-13.00 

Genbrugsgruppen