Åben SpringTræning TeamGym Micro Piger

Der er plads til flere gymnaster på vores TeamGym Micro Piger. Derfor afholder vi åben træning om torsdagen i 3 uger frem! Så hvis du er/kender en gymnastik glad pige i alderen 5-9 år (årg. 2012-2009), så er du/hun velkommen til at komme ud og prøve kræfter med TeamGym. Vi skal springe på forskellige redskabsbaner, prøve kræfter med ruller, møller, håndstand, araberspring, saltoer og flikflak. Derudover skal vi også lave styrke og smidighedstræning. Det vigtigste er at man elsker gymnastik, og ønsker at blive meget dygtig til det!

HUSK: gymnastiktøj, ingen sko, vanddunk, opsat hår og godt humør

Hvor: Bækkegårdsskolen, Bækkegårdsplads 2, 3650 Ølstykke
Hvornår: kl 16-18 d. 23/8, 30/8 og 6/9
Gymnaster med passende gymnastik niveau vil blive tilbudt en plads på denne sæsons TeamGym micropige hold.

Åben SpringTræning TeamGym

Rytmisk Sport Gymnastik

Ølstykke Gymnastik Forening udbyder Rytmisk Sports Gymnastik (RSG) som både individuelle og i grupper for alderen 6 år og frem. Træningen består af smidighedstræning, træning i ballet, tekniktræning med håndredskaber samt rytmiske sekvenser. Gymnasterne lærer naturligvis nogle serier, som de træner seriøst med til konkurrencerne. Der anvendes de klassiske håndredskaber som tove, tøndebånd, bolde, køller og vimpler. I træningen lægges der stor vægt på engagement og selvdisciplin. Træningen er koncentreret og målrettet konkurrencerne. Gymnasterne er udtaget. Er du interesseret i at komme i betragtning, er du velkommen til at kontakte instruktør Christina Rasmussen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Instruktør: Christina Rasmussen

Hvis du eller dit barn er oprette som gymnast i vores medlemssystem, kan du gå direkte ned og vælge det aktuelle hold på oversigten herunder.

Er du eller dit barn ikke oprette i vores medlemssystem, skal du klikke på "Opret Nyt Medlem" og oprette dig/dit barn som bruger.

Når du har oprettet dig som bruger, og modtaget en bekræftelses mail, skal du vælge det hold herunder som du skal tilmeldes.

Ved tilmelding binder du/dit barn sig til, at ØGF trækker det viste beløb hver 3. måned i den kommende sæsson.
Du tilmelder dit betalingskort ved første tilmelding.
Du kan opsige dit abonnement i løbet af perioden ved at logge på Medlemslogin.