Far/Mor & Barn Gymnastik 3-4 år

Antal tilmeldte: 67/67 Årgang: 2018-2019 Pris: 964,00 DKK
06/09/2022 - 21/03/2023 Maglehøj hallen Tirsdag 16:45-17:40
Instruktør: Cebina Westergaard
Beskrivelse

Dette er holdet, hvor du og dit barn/barnebarn får alletiders mulighed for at få rørt jer sammen, lavet gymnastik sammen, hygget sammen og leget på en anderledes og sjov måde. Jeg har haft familiegymnastik i rigtig mange år og har god erfaring med at bygge mine gymnastiktimer op med genkendeligt indhold hver gang. Det gør børnene trygge, og så kan de bedre udfolde sig. Derfor starter vi altid gymnastiktimen med at sidde i en stor rundkreds, hvorefter jeg byder velkommen og krydser børnenes navne af. Dernæst synger vi en goddag-sang med fagter og leger en "kom ud at tumle"- sangleg. Herefter følger en kort opvarmning af hele kroppen for både børn og voksne til skøn børnemusik.

Til hver gymnastiktime vil vi veksle mellem forskellige lege, stafetter, akrobatiske øvelser, sanglege samt lege, hvor børnene bliver bevidste om deres krop, dens bevægelser og deres krops kunnen. I løbet af hver gymnastiktime vil vi også lege med et småredskab, det kan f.eks. være ærteposer, tæppefliser, bolde, trylletørklæder, baljer eller stor faldskærm.
Vi vil også til hver gymnastiktime styrke børnenes motorik og kropsbevidsthed samt udvikle på/forfine deres færdigheder inden for kolbøtter, trille, rulle, kravle, hoppe, hinke, balance mv. på de redskabsbaner, som jeg med hjælp fra jer forældre/bedsteforældre kommer til at bygge i gymnastiksalen.
Jeg har til hver gymnastiktime tegnet den redskabsbane, vi skal bygge og lege på. Redskabsbanen vil variere, men også indeholde genkendelige redskabsopstillinger fra gang til gang. Vi slutter hver gymnastiktime af med at synge en farvelsang. Indimellem vil vi også slutte af med rolig musik, hvor forælderen/bedsteforælderen får mulighed for at massere/nusse barnet/barnebarnet.

I skal regne med at få lidt sved på panden, og jeg forventer, at I forældre/bedsteforældre går foran som et godt eksempel for jeres barn/barnebarn og er deltagende i træningen. Ligeledes forventer jeg, at alle møder op i træningstøj og med bare fødder eller gymnastiksko, så vi rigtig kan bevæge os - jeg vil derfor hverken se strømpesokker eller cowboybukser i gymnastiksalen ;-)

Drikkedunke og mad må I ikke medbringe i gymnastiksalen, det skal blive ude i omklædningsrummet. Det er derfor en god idé, at jeres barn/barnebarn har fået et stykke frugt eller lignende og drukket lidt vand inden gymnastiktimen begynder.

Har I mindre eller større søskende med, kan de ikke deltage i gymnastiktimen. De skal helst sidde ude i omklædningsrummet. 

Husk at det er både barn og voksen, der skal tilmeldes dette hold. Der skal altså betales for både et barn og en voksen. Husk at tilmelde barnet med barnets eget navn på børnetilmeldingsdelen og med den voksnes navn på forældretilmeldingsdelen.

Holdet deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt til brug ved opvisningen er inkluderet i kontingentet for både barn og voksen.

Jeg glæder mig så meget til at se jer på mit hold og til mange timers hyggelig og sjov leg og gymnastik.
 

Springlopperne 4-5 år

Antal tilmeldte: 9/30 Årgang: 2017-2018 Pris: 612,00 DKK
11/10/2022 - 21/03/2023 Bækkegårds hallen Tirsdag 17:45-18:40
Instruktør: Marcus Nyberg Pedersen Stine Christiansen
Beskrivelse

Dette er holdet for både piger og drenge i alderen 4-5 år, der kan lide at røre sig og lave sjov og ballade.
Her skal vi lave en masse forskellige gymnastiske øvelser, der især bygger på at det skal være sjovt at dyrke motion. Vi vil igennem lege og andre aktiviter blandt andet styrke børnenes motoriske evner, men også gøre dem trygge ved at være i en hal og være en del af et hold uden mor og far. Vi vil lave en masse forskellige baner, hvor børnene kan få lov til at prøve kræfter med, at bruge kroppen på måder de måske ikke har prøvet før.

På dette hold er der stor chance for at få masser sved på panden, så hav tøj på man kan bevæge sig i.

Vand og mad skal selvfølgelig blive udenfor hallen.

Spilopmagerne - 4-5 år

Antal tilmeldte: 32/34 Årgang: 2017-2018 Pris: 664,00 DKK
06/09/2022 - 21/03/2023 Maglehøj hallen Tirsdag 17:45-18:40
Instruktør: Malou Schmidt-Larsen Cebina Westergaard Isabella Hammelev
Beskrivelse

Dette er holdet for det 4-5 årige barn, som er fuld af spilopper.
Vi opbygger her dit barns gymnastiske færdigheder og giver det en erfaring i at gå til gymnastik, som barnet kan bygge videre på. Vi skal på dette hold også øve os i at gå til gymnastik helt uden mor eller far, da dette er et hold alene for barnet. Vi starter altid gymnastiktimen på samme måde med at sidde i en rundkreds med navneopråb, en goddag-sang og så en hurtig opvarmning af hele kroppen til sjov og skøn børnemusik. Vi skal på holdet forfine og udvikle på barnets færdigheder inden for kolbøtter, baglænskolbøtter, sving, hop, balance, styrke og så småt begynde på at lave de indledende øvelser til at kunne slå en vejrmølle, stå på hovedet, stå på hænder og meget mere. Alt sammen gennem sjov og leg, så vi leger det ind i børnene, primært på de redskabsbaner, vi bygger til hver gymnastiktime. På disse redskabsbaner vil dit barn også få styrket sin motorik og kropsbevidsthed. 

Redskabsbanerne vil være lidt forskellige fra gang til gang, men også indeholde genkendelige elementer for børnene, så børnene kommer til at mestre øvelserne bedre og bedre for hver gang. Det giver dem en succesoplevelse og glæde. 

Drikkedunke og mad må barnet ikke medbringe i gymnastiksalen, det skal blive ude i omklædningsrummet. Det er derfor en rigtig god idé, hvis dit barn har fået et stykke frugt eller lignende og drukket lidt vand inden gymnastiktimen.

Hvis dit barn er meget utryg ved at skulle starte på holdet uden sin mor eller far i gymnastiksalen, så tager vi en snak om dette og finder en løsning. 

Holdet deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt til brug for opvisningen er inkluderet i kontingentet.
Vi glæder os så meget til at se dit barn på vores hold. 

Badutspring 5 år

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2017-2017 Pris: 664,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Bækkegårds hallen Onsdag 16:00-16:55
Instruktør: Josephine Becker Gaardlykke Kathrine Kønig Sara Schütz Larsen Astrid Pedersen William Kirsch Andersen Nicolai Jønstrup
Beskrivelse

Holdet er for børn af årgang 2017, som godt kan lide fart over feltet.
Vi laver en masse redskabsbaner, hvor børnene kommer til at springe i mini-trampolin, hoppe, springe og lege på airtrack, hoppe ned i springgraven samt på, over og under diverse skumredskaber og redskabsopstillinger. Børnene lærer at slå kolbøtter og der arbejdes på at lære vejrmøller i løbet af sæsonen. 

Vi lægger vægt på, at børnene har det sjovt, at de får rørt sig og bliver udfordret motorisk.

Instruktør og hjælpere har behov for hjælp med at slæbe redskaber ind i hallen, når vi starter. Men det er vigtigt at understrege, at herefter vil træningen foregå UDEN forældre i hallen. 

Drikkedunke og mad må naturligvis ikke bringes ind i hallen.

Badutspring 6 år

Antal tilmeldte: 37/37 Årgang: 2016-2016 Pris: 664,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Bækkegårds hallen Onsdag 17:00-17:55
Instruktør: Josephine Becker Gaardlykke Kathrine Kønig Sara Schütz Larsen Astrid Pedersen William Kirsch Andersen Nicolai Jønstrup
Beskrivelse

Holdet er for børn af årgang 2016, som godt kan lide fart over feltet.
Vi laver en masse redskabsbaner, hvor børnene kommer til at springe i mini-trampolin, hoppe, springe og lege på airtrack, hoppe ned i springgraven samt på, over og under diverse skumredskaber og redskabsopstillinger. Børnene lærer at slå kolbøtter og der arbejdes på at lære vejrmøller i løbet af sæsonen. 

Vi lægger vægt på, at børnene har det sjovt, at de får rørt sig og bliver udfordret motorisk.

Instruktør og hjælpere har behov for hjælp med at slæbe redskaber ind i hallen, når vi starter. Men det er vigtigt at understrege, at herefter vil træningen foregå UDEN forældre i hallen. 

Drikkedunke og mad må naturligvis ikke bringes ind i hallen.

Jump 5+6 år

Antal tilmeldte: 20/25 Årgang: 2016-2017 Pris: 664,00 DKK
08/09/2022 - 23/03/2023 Maglehøj hallen Torsdag 17:00-17:55
Instruktør: Stine Christiansen Cecilie Schrøder-Jakobsen Isabella Hammelev
Beskrivelse

Holdet er for både piger og drenge som har lyst til at gå til gymnastik og komme af med en masse energi. Vi leger, danser og hopper rundt på redskaberne.

Vi er et begynder hold til dem som ikke kan så meget endnu, men også for dem som allerade kan lidt.

Vi søger for at det vi laver passer til den enkelte gymnast, så de både kan hygge sig, men så de også kommer til at udvikle sig og prøve en masse nye ting.

Vi har meget fokus på at det både skal være sjovt, men også lærerigt at gå på holdet.

Hvis det er lige noget for dig, så er du velkommen.

Spring-pigerne 7-11 år

Antal tilmeldte: 22/25 Årgang: 2013-2015 Køn: Kvinder Pris: 664,00 DKK
08/09/2022 - 23/03/2023 Maglehøj hallen Torsdag 18:00-18:55
Instruktør: Jasmin Gjerløv Stine Christiansen Cecilie Schrøder-Jakobsen Isabella Hammelev
Beskrivelse

Springpigerne er til de piger som gerne vil springe mere på redskaber og prøve noget nyt.

Vi kommer til at starte med de ting som gymnasterne kan i forvejen, for efter at arbejde videre ud fra hvad den enkelte gymnast kan, så vi får alle med.

Vi vil på holdet lege og springe, men vigtigst af alt have det sjovt når vi ses.

På holdet sætter vi stor fokus på at gymnasterne lærer noget nyt, men samtidig kan have det sjovt.

Hvis det lyder som holdet for dig, så er du velkommen på holdet.

Pige spring 8-10 år

Antal tilmeldte: 27/27 Årgang: 2012-2014 Køn: Kvinder Pris: 664,00 DKK
11/09/2022 - 26/03/2023 Bækkegårds hallen Søndag 12:00-12:55
Instruktør: Emilie Juel Erlandsen Maja Fricke Sofie Rude Foss
Beskrivelse

Holdet er for piger i alderen 8 - 10 år, som elsker at lave gymnastik og have det sjovt sammen med en masse andre glade gymnastikpiger.

Træningen kommer til at begynde med en opvarmning, hvor vi gør kroppen klar til at springe gennem sjove lege og bevægelser, som giver sved på panden.

Efter opvarmningen skal vi igang med at springe.

I løbet af sæsonen kommer I til at springe på både airtrack, trampolin og en masse andre redskabsbaner.

Vi kommer til at øve vejrmøller, araberspring, håndstand, flikflak, kraftspring, salto og mange andre sjove spring.

Vi glæder os til en sjov og lærerig gymnastiksæson med jer.

Springstjerner 9-11 år

Antal tilmeldte: 4/30 Årgang: 2011-2013 Køn: Kvinder Pris: 544,00 DKK
13/10/2022 - 23/03/2023 Maglehøj hallen Torsdag 19:00-19:55
Instruktør: Stine Christiansen
Beskrivelse

Dette hold er for piger i alderen 9-11, som godt kan lide at have det sjovt mens de laver gymnastik.

På dette hold skal vi selvfølgelig lave en god opvarmning der giver sved på panden, så vi er klar til alle de nye ting vi skal til at lære. Vi skal selvfølgelig også springe en masse på forskellige redskaber og redskabsbaner. Vi skal prøve kræfter med spring som vejrmøller, araberspring, saltoer, håndstand og meget andet. Der skal nok være noget så alle kan blive udfordrede.

Vi ser frem til at have en fed sæson med masser grin og nye spring.

Drenge spring 7-9 år

Antal tilmeldte: 16/35 Årgang: 2013-2015 Køn: Mænd Pris: 664,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Bækkegårds hallen Onsdag 18:00-18:55
Instruktør: Marcus Nyberg Pedersen Magnus Lauritsen
Beskrivelse

Drenge har en masse energi, og den skal de nok få brug for når der springes på airtrack og trampolin.
Her øver vi grundspringene imens vi har det sjovt.
Kan man allerede nogle grundspringene (salto, araberspring, flikflak), så finpudser vi dem, og sætter mere på..

Mix-spring 10-13 år

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2009-2012 Pris: 976,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Bækkegårds hallen Onsdag 19:00-20:25
Instruktør: Maja Rossing Marcus Nyberg Pedersen Magnus Lauritsen
Beskrivelse

Et hold for Drenge og Piger, hvor der bruges masse energi når der springes på airtrack og trampolin.
Her øver vi grundspringene imens vi har det sjovt.
Kan man allerede nogle grundspringene (salto, araberspring, flikflak), så finpudser vi dem, og sætter mere på..

Team Gravity 12-18 år

Antal tilmeldte: 15/35 Årgang: 2004-2010 Pris: 1.688,00 DKK
06/09/2022 - 26/03/2023 Bækkegårds hallen Tirsdag 18:00-19:55Søndag 10:00-11:55
Instruktør: Maja Rossing Emilie Jensen Isabella Hansen
Beskrivelse

Dette nye mixhold er for dig, der har lyst til at prøve kræfter af med forskellige spring, rytme og akrobatik.
Holdet er for alle niveauer, men vi ser gerne at du er åben over for nye ting og er klar til at lægge arbejde i udvikling. På holdet vil du lære et koncept, med en kombination af de tre grene af gymnastik.

Vi vil deltage i den årlige ØGF forårsopvisning, engang i marts måned, og hvis muligt, også gerne andre opvisninger.

Vi ser gerne, at man deltager aktivt og engageret i alle træninger, samt opvisninger, så det er muligt for os at planlægge og øve koncept.

Vi glæder os til en masse fede træninger!

Holdet ligger om tirsdagen fra kl. 18-20, samt den sidste søndag i måneden (på nær december) fra kl. 10-12 på bækkegården.
Dvs. d. 25/9, 30/10, 27/11, 29/1, 26/2 og d. 26/3.

Udgifter til opvisningstøj er inkluderet i kontingentet på dette hold.

Core-Træning Junior 13-18 år

Antal tilmeldte: 2/35 Årgang: 2004-2009 Pris: 624,00 DKK
06/09/2022 - 29/01/2023 Bækkegårds hallen Tirsdag 20:00-21:00
Instruktør: Camilla Jørgensen Kathrine Kønig
Beskrivelse

Hvis du synes, at du mangler et lille skub til at komme i gang med træningen efter sommerens varme, og du godt kunne tænke dig at træne med en flok unge mennesker ligesom dig, er det her holdet for dig! 

På Core junior arbejder vi på at blive så stærke som muligt, lige gyldigt udgangspunktet. Så selvom du har trænet hele dit liv, eller du lige er startet er du mere end velkommen! 

Træningen kommer til hovedsageligt at bestå af cirkeltræning, med elementer fra både crossfit og funktionel styrketræning. 

 

Die Damen

Antal tilmeldte: 7/30 Alder: 25-99 Køn: Kvinder Pris: 1.568,00 DKK
08/09/2022 - 23/03/2023 Maglehøj hallen Torsdag 19:30-21:30
Instruktør: Camilla Wong
Beskrivelse

Die Damen er for kvinder i alderen 25 + (er man ikke helt 25, så kom gerne alligevel), som elsker at bruge sin krop rytmisk og som stadig ønsker at udfordre sig selv inden for forskellige genrer af gymnastik og dans.

Der forventes ikke nogen gymnastisk erfaring, men et stabilt fremmøde og et ønske om at engagere sig i holdet både socialt og udviklingsmæssigt. 

I løbet af sæsonen skal vi arbejde med gymnastik, som gerne skulle ramme alle niveauer, og træningerne vil bestå af en solid opvarmning, tekniktræning og styrke for at kunne gøre vores krop klar til de koreografier vi skal lære igennem sæsonen, og så skal vi selvfølgelig have det sjovt!

I løbet af efteråret og vinteren vil der forekomme weekend træninger, hvor vi skal udvikle og nørde koreografier. 
Holdet er et opvisningshold, og træner derfor hen i mod opvisningerne i foråret 2023. Antallet af opvisninger er endnu ikke på plads, men gerne så mange som vi lyster.  

Facebook: Man kan allerede nu søge medlemskab i gruppen: Die Damen 22/23. 
Her bliver der samlet en masse information, og der lægges info ud inden træning.
Facebook er selvfølgelig ikke et krav for at gå på holdet.

KondiRobic

Antal tilmeldte: 12/30 Alder: 18-99 Pris: 936,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Bækkegårds hallen Onsdag 18:15-19:40
Instruktør: Pia Riis Kofoed-Hansen
Beskrivelse

Halvanden times blandet træning til de friske damer, der har lyst til at få pulsen op og sved på panden til både nyt og lidt ældre musik i til tider hektisk tempo. 

Via følg mig metoden, lader vi os inspirere af forskellige rytmiske og latinamerikanske "spjæt" og alle kroppens muskler bliver flittigt rørt – inkl. lattermusklerne og timerne sluttes af med en god udstrækning. 

Vi stifter ligeledes bekendtskab med styrke- og cirkeltræning, hvor du opnår du en anderledes og sjov form for motion. 

BSS Balance, smidighed og stabilitet

Antal tilmeldte: 11/15 Alder: 16-99 Pris: 624,00 DKK
07/09/2022 - 20/03/2023 Bækkegårds kantinen Mandag 17:00-17:55
Instruktør: Line Nyborg Madsen
Beskrivelse

OBS: Første træning bliver onsdag d. 7/9, stadig kl. 17.00-17.55.

Derefter træner vi om mandagen.


Holdet er for alle der ønsker en træning med fokus på at styrke sin Balance, Smidighed og Stabilitet.

Der arbejdes med fokus på korrekt kropsholdning.

Træningen tager udgangspunkt i forskellige yoga-øvelser og der vil blive arbejdet med mange stræk og balanceøvelser.
Træningen vil være udfordrende, men afpasset den enkelte gymnasts niveau.

Det er håbet, at alle opnår øget kropsbevidsthed og kropskontrol samt selvfølgelig øget smidighed og fleksibilitet. 

Det anbefales, at man medbringer sin egen yogamåtte.

Det er en god ide, ikke at have spist lige inden træning.

Husk altid vand.

Ølstykke All Stars

Antal tilmeldte: 5/25 Alder: 25-99 Pris: 976,00 DKK
09/09/2022 - 24/03/2023 Bækkegårds hallen Fredag 19:30-21:00
Instruktør: Hugo Henneman
Beskrivelse

All Stars er et springhold for M/K'ere - begyndere og øvede samt for tidligere gymnaster, der har lyst til at genoptage gymnastikken igen - også selvom det er 20 år siden, du sidst var aktiv.

På All Stars er der vilje og lyst til at udfordre sig selv med springgymnastik. Vi lægger vægt på, at alle også bliver udfordret individuelt, men INGEN bliver presset. - Det skal også være hyggeligt. Vi laver alt lige fra kolbøtter til vejrmøller til dobbeltsaltoer.

Vi benytter os en del af de gode og stødabsorberende redskaber, som springgrav og airtrack, så det er muligt at træne med, selv om du skulle have en småskavank eller hvis du måske ikke er "helt ung længere". 

Bemærk venligst; Træning med All Stars fredag aften er den bedste måde at starte weekenden på.  
 

Coretræning

Antal tilmeldte: 32/35 Alder: 18-99 Pris: 624,00 DKK
05/09/2022 - 20/03/2023 Bækkegårds hallen Mandag 20:30-21:30
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Fysisk/Core træning

Intensiv fysisk træning i en time, hvor der bliver høj puls og masser af fysiske udfordringer.

Alle kan deltage, vi sørger for at tilpasse træningen til alle niveuaer. Vi vil primært arbejde med dynamisk og statisk core træning, men der kommer helt sikker også til at være masser af øvelser hvor pulsen presses godt i vejret. 

Der er mulighed for at mødes tidligere og løbe en tur sammen inden træning

Medbring indendørs løbe/trænings sko

TeamGym Dreng

Antal tilmeldte: 10 Årgang: 2013-2015 Køn: Mænd Ratebetaling Rate 1 betales nu:
1.190,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
1.190,00 DKK
09/08/2022 - 16/06/2023 Bækkegårds hallen Tirsdag 16:00-18:00Fredag 16:00-17:30
Instruktør: Josephine Becker Gaardlykke Kathrine Kønig
Beskrivelse

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønkser man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.
Så inden i melder jer til, skal man lige hive fat i en instruktør.

TeamGym Nano Pige

Antal tilmeldte: 30 Alder: 4-11 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
1.320,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
1.320,00 DKK
10/08/2022 - 04/06/2023 Søhøjskolen Onsdag 16:00-18:00 Bækkegårds hallen Søndag 13:00-15:00
Instruktør: Emilie Juel Erlandsen Laura Erlandsen Camilla Jørgensen Maja Fricke Asta Kofoed Nordstrøm Freja Bøgh Buchardt Luna Strømann Larsen
Beskrivelse

KUN FOR UDTAGEDE GYMNASTER
 

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønkser man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.
Så inden i melder jer til, skal man lige hive fat i en instruktør.

TeamGym Micro Pige

Antal tilmeldte: 38 Alder: 4-11 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
1.900,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
1.900,00 DKK
11/08/2022 - 31/05/2023 Bækkegårds hallen Mandag 16:00-18:15Torsdag 16:00-18:15 Søhøjskolen Lørdag 10:00-12:15 Træningstider: Lørdag 12:15-14:30
Instruktør: Helena Ibsen Julie Rossing Emily Nilsson Emilie Nyborg Andersen Line Nyborg Madsen Emilie Laybourn Josefine Kumini Mathilde Jeppesen Isabella Leksø Leonie Zahn Caroline Bosholdt
Beskrivelse

KUN FOR UDTAGEDE GYMNASTER
 

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønsker man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.

Holdet er pt. fyldt.

TeamGym Mini Pige

Antal tilmeldte: 33 Alder: 9-14 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.610,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
2.610,00 DKK
09/08/2022 - 31/05/2023 Søhøjskolen Tirsdag 17:00-20:00 Bækkegårds hallen Torsdag 17:30-20:30Søndag 15:00-18:00
Instruktør: Niels Rasmus Haugård Dánjal Í Brekkunum Frederikke Bundgaard Josephine Becker Gaardlykke Emilie Juel Erlandsen Laura Erlandsen Camilla Wong Ida Reith Sørensen Maja Fricke Liv Just Hansen
Beskrivelse

KUN FOR UDTAGET GYMNASTER

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønkser man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.
Så inden i melder jer til, skal man lige hive fat i en instruktør.

TeamGym Junior Pige

Antal tilmeldte: 13 Alder: 13-17 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.350,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
2.350,00 DKK
08/08/2022 - 26/05/2023 Bækkegårds hallen Mandag 17:30-20:30Fredag 17:00-20:00 Søhøjskolen Onsdag 18:00-20:00
Instruktør: Camilla Jørgensen Kim Flamand Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

KUN FOR UDTAGEDE GYMNASTER
 

Teamgym er en sport hvor man konkurrerer som hold i 3 discipliner rytme, bane- og trampetspring.
Dette er udgangspunktet, men vi laver vi også mange andre ting.

Vi deltager i de nationale konkurrencer, hvilket også betyder at dette hold er et udtaget hold.

Ønkser man at deltage på holdet skal man tage fat i en af vores instruktører for at aftale en evt. prøvetræning.
Så inden i melder jer til, skal man lige hive fat i en instruktør.

RSG Elite

Antal tilmeldte: 3 Alder: 6-28 Køn: Kvinder Ratebetaling Rate 1 betales nu:
3.760,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
3.760,00 DKK
01/08/2022 - 30/06/2023 Maglehøj hallen Mandag 16:00-20:00Onsdag 16:00-20:00Fredag 16:00-20:00Søndag 11:00-15:00
Instruktør: Christina Rasmussen
Beskrivelse

Gymnasten deltager ved DGFs Sjællands- og Danmarksmesterskaber og derudover også ved diverse individuelle konkurrenser indenfor RSG.

Ud over træningerne i løbet af ugen vil der også komme nogle træninger i weekenden.

Gymnasten er et udtaget hold, men der er stadig plads til flere, så hvis du har lyst, er du velkommen til at komme og prøve.

Kontakt trænerne


Der skal påregnes dragtudgifter og transportomkostninger i forbindelse med konkurrencer i Jylland og på Fyn

RSG Pre-junior/Junior/Senior

Antal tilmeldte: 3 Alder: 6-28 Køn: Kvinder Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.840,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
2.840,00 DKK
01/08/2022 - 30/06/2023 Maglehøj hallen Mandag 16:00-20:00Onsdag 16:00-20:00Fredag 16:00-20:00
Instruktør: Christina Rasmussen

RSG Mini/rekrut

Antal tilmeldte: 6 Alder: 6-28 Køn: Kvinder Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.150,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
2.150,00 DKK
01/08/2022 - 30/06/2023 Maglehøj hallen Mandag 16:00-19:00Onsdag 16:00-19:00Fredag 16:00-19:00
Instruktør: Christina Rasmussen Alberte Holte Narp

RSG Mikro

Antal tilmeldte: 4 Alder: 6-28 Køn: Kvinder Ratebetaling Rate 1 betales nu:
1.010,00 DKK
Rate 2 01-02-2023:
1.010,00 DKK
01/08/2022 - 30/06/2023 Maglehøj hallen Mandag 16:00-18:00Onsdag 16:00-18:00
Instruktør: Christina Rasmussen Alberte Holte Narp