Far/Mor & barn - (2017-18)

Antal tilmeldte: 20/25 Årgang: 2017-2018 Pris: 919,10 DKK
06/09/2021 - 07/03/2022 Stengårdsskolen Øst Tirsdag 16:30-17:25
Instruktør: Cebina Westergaard
Beskrivelse

Dette er holdet, hvor du og dit barn/barnebarn får alletiders mulighed for at få rørt jer sammen, lavet gymnastik sammen, hygget sammen og leget på en anderledes og sjov måde. Jeg har haft familiegymnastik i rigtig mange år og har god erfaring med at bygge mine gymnastiktimer op med genkendeligt indhold hver gang. Det gør børnene trygge, og så kan de bedre udfolde sig. Derfor starter vi altid gymnastiktimen med at sidde i en stor rundkreds, hvorefter jeg byder velkommen og krydser børnenes navne af. Dernæst synger vi en goddag-sang med fagter og leger en "kom ud at tumle"- sangleg. Herefter følger en kort opvarmning af hele kroppen for både børn og voksne til skøn børnemusik.

Til hver gymnastiktime vil vi veksle mellem forskellige lege, stafetter, akrobatiske øvelser, sanglege samt lege, hvor børnene bliver bevidste om deres krop, dens bevægelser og deres krops kunnen. I løbet af hver gymnastiktime vil vi også lege med et småredskab, det kan f.eks. være ærteposer, tæppefliser, bolde, trylletørklæder, baljer eller stor faldskærm.
Vi vil også til hver gymnastiktime styrke børnenes motorik og kropsbevidsthed samt udvikle på/forfine deres færdigheder inden for kolbøtter, trille, rulle, kravle, hoppe, hinke, balance mv. på de redskabsbaner, som jeg med hjælp fra jer forældre/bedsteforældre kommer til at bygge i gymnastiksalen.
Jeg har til hver gymnastiktime tegnet den redskabsbane, vi skal bygge og lege på. Redskabsbanen vil variere, men også indeholde genkendelige redskabsopstillinger fra gang til gang. Vi slutter hver gymnastiktime af med at synge en farvelsang. Indimellem vil vi også slutte af med rolig musik, hvor forælderen/bedsteforælderen får mulighed for at massere/nusse barnet/barnebarnet.

I skal regne med at få lidt sved på panden, og jeg forventer, at I forældre/bedsteforældre går foran som et godt eksempel for jeres barn/barnebarn og er deltagende i træningen. Ligeledes forventer jeg, at alle møder op i træningstøj og med bare fødder eller gymnastiksko, så vi rigtig kan bevæge os - jeg vil derfor hverken se strømpesokker eller cowboybukser i gymnastiksalen ;-)

Drikkedunke og mad må I ikke medbringe i gymnastiksalen, det skal blive ude i omklædningsrummet. Det er derfor en god idé, at jeres barn/barnebarn har fået et stykke frugt eller lignende og drukket lidt vand inden gymnastiktimen begynder.

Har I mindre eller større søskende med, kan de ikke deltage i gymnastiktimen. De skal helst sidde ude i omklædningsrummet. 

Husk at det er både barn og voksen, der skal tilmeldes dette hold. Der skal altså betales for både et barn og en voksen. Husk at tilmelde barnet med barnets eget navn på børnetilmeldingsdelen og med den voksnes navn på forældretilmeldingsdelen.

Holdet deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt til brug ved opvisningen er inkluderet i kontingentet for både barn og voksen.

Jeg glæder mig så meget til at se jer på mit hold og til mange timers hyggelig og sjov leg og gymnastik.
 

Far/Mor & barn - (2018-19)

Antal tilmeldte: 22/25 Årgang: 2018-2019 Pris: 919,10 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Toftehøj nord (ved parkeringspladsen) Tirsdag 16:00-16:55
Instruktør: Mie Culmsee
Beskrivelse

Holdet vil tage udgangspunkt i at udfordre børnene motorisk og sammen med forældre/bedsteforældre lave forskellige øvelser som stimulerer alle vores sanser.

På holdet vil vi lave forskellige lege, danse, løbe, klatre, kravle, balancere og bygge sjove redskabsbaner som vi kan tonse på.

Der vil blive lagt vægt på at udfordre børnene til at lære nyt, men også have stor fokus på gentagelser for at skabe trygge rammer, hvor børnene har lysten til at lege og lære.

Husk at alle der deltager i timen, både børn og forældre/bedsteforældre, skal have træningstøj på. For at få alle sanserne i spil ser jeg gerne at træningen foregår på bare tæer.

Spilopmagerne - (2016-17)

Antal tilmeldte: 16 Årgang: 2016-2017 Pris: 633,07 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Stengårdsskolen Øst Tirsdag 17:30-18:25
Instruktør: Cebina Westergaard
Beskrivelse

Dette er holdet for det 4-5 årige barn, som er fuld af spilopper.
Vi opbygger her dit barns gymnastiske færdigheder og giver det en erfaring i at gå til gymnastik, som barnet kan bygge videre på. Vi skal på dette hold også øve os i at gå til gymnastik helt uden mor eller far, da dette er et hold alene for barnet. Vi starter altid gymnastiktimen på samme måde med at sidde i en rundkreds med navneopråb, en goddag-sang og så en hurtig opvarmning af hele kroppen til sjov og skøn børnemusik. Vi skal på holdet forfine og udvikle på barnets færdigheder inden for kolbøtter, baglænskolbøtter, sving, hop, balance, styrke og så småt begynde på at lave de indledende øvelser til at kunne slå en vejrmølle, stå på hovedet, stå på hænder og meget mere. Alt sammen gennem sjov og leg, så vi leger det ind i børnene, primært på de redskabsbaner, vi bygger til hver gymnastiktime. På disse redskabsbaner vil dit barn også få styrket sin motorik og kropsbevidsthed. 

Redskabsbanerne vil være lidt forskellige fra gang til gang, men også indeholde genkendelige elementer for børnene, så børnene kommer til at mestre øvelserne bedre og bedre for hver gang. Det giver dem en succesoplevelse og glæde. 

Drikkedunke og mad må barnet ikke medbringe i gymnastiksalen, det skal blive ude i omklædningsrummet. Det er derfor en rigtig god idé, hvis dit barn har fået et stykke frugt eller lignende og drukket lidt vand inden gymnastiktimen.

Hvis dit barn er meget utryg ved at skulle starte på holdet uden sin mor eller far i gymnastiksalen, så tager vi en snak om dette og finder en løsning. 

Holdet deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt til brug for opvisningen er inkluderet i kontingentet.
Vi glæder os så meget til at se dit barn på vores hold. 

Badutspring (2016)

Antal tilmeldte: 21/35 Årgang: 2016-2016 Pris: 633,07 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Bækkegårds hallen (2/3 med springgrav) Onsdag 16:15-17:10
Instruktør: Siri Liin Sidse-Marie Lund
Beskrivelse

Holdet er for børn af årgang 2016, som godt kan lide fart over feltet.
Vi laver en masse redskabsbaner, hvor børnene kommer til at springe i mini-trampolin, hoppe, springe og lege på airtrack, hoppe ned i springgraven samt på, over og under diverse skumredskaber og redskabsopstillinger. Børnene lærer at slå kolbøtter og der arbejdes på at lære vejrmøller i løbet af sæsonen. 

Vi lægger vægt på, at børnene har det sjovt, at de får rørt sig og bliver udfordret motorisk.

Instruktør og hjælpere har behov for hjælp med at slæbe redskaber ind i hallen, når vi starter. Men det er vigtigt at understrege, at herefter vil træningen foregå UDEN forældre i hallen. 

Drikkedunke og mad må naturligvis ikke bringes ind i hallen.

Badutspring (2015)

Antal tilmeldte: 13/35 Årgang: 2015-2015 Pris: 633,07 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Bækkegårds hallen (2/3 med springgrav) Onsdag 17:15-18:10
Instruktør: Siri Liin Sidse-Marie Lund
Beskrivelse

Holdet er for børn af årgang 2015, som godt kan lide fart over feltet.
Vi laver en masse redskabsbaner, hvor børnene kommer til at springe i mini-trampolin, hoppe, springe og lege på airtrack, hoppe ned i springgraven samt på, over og under diverse skumredskaber og redskabsopstillinger. Børnene lærer at slå kolbøtter og der arbejdes på at lære vejrmøller i løbet af sæsonen. 

Vi lægger vægt på, at børnene har det sjovt, at de får rørt sig og bliver udfordret motorisk.

Instruktør og hjælpere har behov for hjælp med at slæbe redskaber ind i hallen, når vi starter. Men det er vigtigt at understrege, at herefter vil træningen foregå UDEN forældre i hallen. 

Drikkedunke og mad må naturligvis ikke bringes ind i hallen.

Jump 5+6 år

Antal tilmeldte: 5/25 Årgang: 2015-2016 Pris: 633,07 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Stengårdsskolen Øst Mandag 16:30-17:25
Instruktør: Maria Schmidt-Larsen Jasmin Gjerløv
Beskrivelse

Jump er et hold med leg og redskabsbaner og begynder springgymnastik.
Det er gymnastik uden mor og far.

På dette hold, leger vi springgymnastikken ind gennem forskellige opvarmnings lege og udfordrer børnene på redskabsbanerne. 

Vi skal springe, hoppe og kravle på redskaberne for at bruge vores krop, og blive udfordret motorisk og for på den måde lære, hvad springgymnastikken er. Vi øver os i sæsonen på håndstand, kolbøtter, vejrmøller og meget mere.

Kom og vær med - det bliver sjovt.

GymnastiGirls 12+

Antal tilmeldte: 16/35 Alder: 12-16 Køn: Piger Pris: 1.403,44 DKK
23/08/2021 - 01/03/2022 Bækkegårds hallen Onsdag 19:30-20:55
Instruktør: Emilie Jensen Isabella Hansen
Beskrivelse

Dette hold er for dig, der har lyst til at blive bedre til at springe og er klar til at lægge arbejde i udvikling.

Vi ser gerne, at du kan lave araberspring og salto, når du starter, men har du ikke helt styr på dem endnu, så arbejder vi videre fra dit niveau.

Du skal springe på pro-track, minitrampolin og på diverse redskabsbaner, altsammen for at du kan udvikle de spring, du allerede kan og lære nye.

De forskellige spring er ligesom byggeklodser, og på dette hold arbejder vi på at gøre grundklodserne stærkere og på at bygge mere ovenpå.

Der vil være nogle enkelte weekend-træninger, som del af træningerne i sæsonen.

Udgifter til opvisningstøj er inkluderet i kontingentet på dette hold.

Power Pigerne 7 - 8 år

Antal tilmeldte: 7/25 Årgang: 2013-2014 Køn: Kvinder Pris: 1.121,22 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Stengårdsskolen Øst Mandag 17:30-18:55
Instruktør: Maria Schmidt-Larsen Jasmin Gjerløv
Beskrivelse

Power Pigerne er et hold for piger, Der kan lide at have det sjovt sammen. 

Der er til rytmegymnastik og begynder spring gymnastik. Vi laver opvarmningslege, mindre styrketræning samt smidighedstræning.

Vi øver os i håndstand, vejrmøller, Flik, kolbøtter og kraftspring, og bygge redskabsbaner, hvor vi vil øve de forskellige spring og træner til saltoer.

Vi lave en rytmeserie, som vi også vil vise til forårsopvisningerne.

Udgifter til opvisningsdragt er inkluderet i kontingentet for dette hold.
 

Pigespring 10 - 11 år

Antal tilmeldte: 18/35 Årgang: 2010-2011 Køn: Kvinder Pris: 953,42 DKK
23/08/2021 - 01/03/2022 Bækkegårds hallen Tirsdag 19:00-20:10
Instruktør: Niels Rasmus Haugård Dánjal Í Brekkunum
Beskrivelse

Dette er et hold hvor der er plads til både øvede piger og piger der ikke har lavet gymnastik før.

Det er et hold som der vil være sjov men også fokus på at udvikle sig.

Vi håber helt sikkert også på at gå over nogle grænser og have det rigtig sjovt sammen.

De træninger vi kommer til at have vil starte ud med en god opvarmning og derefter vil pigerne lære at lave spring på både trampolin og en bane.   
 

Pige spring 6 - 7 år

Antal tilmeldte: 9/25 Årgang: 2014-2015 Køn: Kvinder Pris: 633,07 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Toftehøj nord (ved parkeringspladsen) Tirsdag 17:00-17:55
Instruktør: Mie Culmsee
Beskrivelse

Spring holdet for piger som kan lide at have fuld fart på og elsker gymnastik.

Vi vil lære de grundlæggende teknikker inden for gymnastik med fokus på bla. kolbøtter, vejrmøller, stå på hænder, saltoer og meget mere.

Så har du lyst til at hoppe rundt på redskaber og bliver udfordret motorisk så kom og leg med.

Husk at komme i træningstøj og bare tæer.

Pige spring 8 - 9 år

Antal tilmeldte: 5/25 Årgang: 2012-2013 Køn: Kvinder Pris: 930,54 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Toftehøj nord (ved parkeringspladsen) Tirsdag 18:00-19:25
Instruktør: Mie Culmsee
Beskrivelse

Spring holdet for piger som kan lide at have fuld fart på og elsker gymnastik.

Træning vil indeholde basale styrketræning- og smidighedsøvelser og bevægelse i takt til musik.

Vi vil lære de grundlæggende teknikker inden for gymnastik med fokus på bla. kolbøtter, vejrmøller, stå på hænder, saltoer og meget mere.

Så har du lyst til at hoppe rundt på redskaber og bliver udfordret motorisk så kom og leg med.

Husk at komme i træningstøj og bare tæer.

Drengespring 7 - 10 år

Antal tilmeldte: 6/25 Årgang: 2011-2014 Køn: Mænd Pris: 953,42 DKK
23/08/2021 - 01/03/2022 Bækkegårds hallen Tirsdag 17:45-18:55
Instruktør: Niels Rasmus Haugård Dánjal Í Brekkunum
Beskrivelse

Dette er et hold hvor der er plads til både øvede drenge, og drenge der ikke har lavet gymnastik før.

Det er et hold som der vil være sjov men også fokus på at udvikle sig.

Planen er også at træne deres motorik da det er en meget general del af gymnastikken og da drenge ofte skal bruge længere tid på at træne den.

Ud over det vil der være fokus på at lære drengene at lave bl.a. flotte saltoer.

Vi håber helt sikkert også på at gå over nogle grænser og have det rigtig sjovt sammen.

Seje Drenge 11-14 år

Antal tilmeldte: 9/32 Årgang: 2007-2010 Køn: Mænd Pris: 1.136,48 DKK
23/08/2021 - 01/03/2022 Bækkegårds hallen (2/3 med springgrav) Onsdag 18:15-19:40
Instruktør: Emilie Jensen Isabella Hansen
Beskrivelse

Kan du li’ at lave saltoer? Vil du lave en “lazy” selvom du ikke er doven?
Så meld dig til Seje Drenge med spring og parkour.

Holdet er for drenge som gerne vil have 1½ time med gang i den hvor vi laver gymnastik og parkour.

Vi skal lave en masse sjove og vilde spring, og så skal vi kombinere det med nogle seje parkourtricks.

Så længe holdet ikke er fyldt op, så tag kasketten omvendt på og kom og få en gratis prøvetime.

Prinsesserne (2016-14)

Antal tilmeldte: 8/18 Årgang: 2014-2016 Køn: Kvinder Pris: 861,89 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Maglehøj hallen Mandag 16:00-16:55
Instruktør: Christina Rasmussen Yasmin Neumann
Beskrivelse

Holdet er for piger som elsker at bevæge sig til musik og lave en masse sjov gymnastik. Træningen er fokuseret på motorik, koordination og sved på panden. Vi bruger håndredskaber hver gang som tov, bold, tøndebånd og vimpel. 

Træningen er bygget op omkring genkendelige øvelser indenfor smidighed, styrke og balance, men vi prøver samtidig noget nyt hver gang. 

Holdet øver sig på en lille serie og deltager i ØGF's forårsopvisning. 

Udgifter til dragt er inkluderet i kontingentet for dette hold.

BSS Balance, smidighed og stabilitet

Antal tilmeldte: 3/15 Alder: 15-99 Pris: 686,46 DKK
06/09/2021 - 01/05/2022 Bækkegårds hallen (1/3 hal uden springgrav) Onsdag 17:00-17:55
Instruktør: Line Nyborg Madsen
Beskrivelse

Holdet er for alle der ønsker en træning med fokus på at styrke sin Balance, Smidighed og Stabilitet.

Der arbejdes med fokus på korrekt kropsholdning.

Træningen tager udgangspunkt i forskellige yoga-øvelser og der vil blive arbejdet med mange stræk og balanceøvelser.
Træningen vil være udfordrende, men afpasset den enkelte gymnasts niveau.

Det er håbet, at alle opnår øget kropsbevidsthed og kropskontrol samt selvfølgelig øget smidighed og fleksibilitet. 

Det anbefales, at man medbringer sin egen yogamåtte.

Det er en god ide, ikke at have spist lige inden træning.

Husk altid vand.

Die Damen

Antal tilmeldte: 3/30 Årgang: 1955-1996 Køn: Kvinder Pris: 1.494,97 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Maglehøj hallen Torsdag 20:00-21:55
Instruktør: Camilla Wong
Beskrivelse

Die Damen er for kvinder i alderen 25 +, som elsker at bruge sin krop rytmisk og som stadig ønsker at udfordre sig selv inden for forskellige genrer af gymnastik og dans.

Der forventes ikke nogen gymnastisk erfaring, men et stabilt fremmøde og et ønske om at engagere sig i holdet både socialt og udviklingsmæssigt. 

I løbet af sæsonen skal vi arbejde med gymnastik, som gerne skulle ramme alle niveauer, og træningerne vil bestå af en solid opvarmning, tekniktræning og styrke for at kunne gøre vores krop klar til de koreografier vi skal lære igennem sæsonen, og så skal vi selvfølgelig have det sjovt!

I løbet af efteråret og vinteren vil der forekomme weekend træninger, hvor vi skal udvikle og nørde koreografier. 
Holdet er et opvisningshold, og træner derfor hen i mod opvisningerne i foråret 2022. Antallet af opvisninger er endnu ikke på plads, men gerne så mange som vi lyster.  

Facebook: Man kan allerede nu søge medlemskab i gruppen: Die Damen 21/22. 
Her bliver der samlet en masse information, og der lægges info ud inden træning.
Facebook er selvfølgelig ikke et krav for at gå på holdet.

KondiRobic

Antal tilmeldte: 3/30 Årgang: 1955-2003 Pris: 892,40 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Stengårdsskolen Øst Onsdag 18:15-19:45
Instruktør: Pia Riis Kofoed-Hansen
Beskrivelse

Halvanden times blandet træning til de friske damer, der har lyst til at få pulsen op og sved på panden til både nyt og lidt ældre musik i til tider hektisk tempo. 

Via følg mig metoden, lader vi os inspirere af forskellige rytmiske og latinamerikanske "spjæt" og alle kroppens muskler bliver flittigt rørt – inkl. lattermusklerne og timerne sluttes af med en god udstrækning. 

Vi stifter ligeledes bekendtskab med styrke- og cirkeltræning, hvor du opnår du en anderledes og sjov form for motion. 

Motionsgymnastik 50+ M/K

Antal tilmeldte: 0/30 Årgang: 1922-1970 Pris: 892,40 DKK
06/09/2021 - 31/03/2022 Stengårdsskolen Øst Tirsdag 18:45-20:10
Instruktør: Jesper Pedersen
Beskrivelse

Holdet (tidligere ski- og motionsgymnastik) henvender sig til alle der har lyst til at holde sig i gang også selvom alderen måtte have passeret de efter 50+.

Der vil blive lagt vægt på både styrke- samt pulstræning, ja selv lattermusklerne trænes. Udover den ugentlige træning er der tradition for et par arrangementer i løbet af sæsonen, såsom gå-/vandreture i naturen .

Det er dog helt op til motionisterne selv at arrangere - og det er naturligvis helt frivilligt at deltage i disse arrangementer. 

Ølstykke All Stars

Antal tilmeldte: 1/25 Årgang: 1960-2003 Pris: 930,54 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Bækkegårds hallen Fredag 19:30-20:55
Instruktør: Ulrik Frandsen
Beskrivelse

All Stars er et springhold for M/K'ere - begyndere og øvede samt for tidligere gymnaster, der har lyst til at genoptage gymnastikken igen - også selvom det er 20 år siden, du sidst var aktiv.

På All Stars er der vilje og lyst til at udfordre sig selv med springgymnastik. Vi lægger vægt på, at alle også bliver udfordret individuelt, men INGEN bliver presset. - Det skal også være hyggeligt. Vi laver alt lige fra kolbøtter til vejrmøller til dobbeltsaltoer.

Vi benytter os en del af de gode og stødabsorberende redskaber, som springgrav og airtrack, så det er muligt at træne med, selv om du skulle have en småskavank eller hvis du måske ikke er "helt ung længere". 

Bemærk venligst; Træning med All Stars fredag aften er den bedste måde at starte weekenden på.  
 

Coretræning

Antal tilmeldte: 10/35 Årgang: 1955-2001 Pris: 594,94 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Bækkegårds hallen Mandag 20:30-21:25
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Fysisk/Core træning

Intensiv fysisk træning i en time, hvor der bliver høj puls og masser af fysiske udfordringer.

Alle kan deltage, vi sørger for at tilpasse træningen til alle niveuaer. Vi vil primært arbejde med dynamisk og statisk core træning, men der kommer helt sikker også til at være masser af øvelser hvor pulsen presses godt i vejret. 

Der er mulighed for at mødes tidligere og løbe en tur sammen inden træning

Medbring indendørs løbe/trænings sko

Rygtræning 16+

Antal tilmeldte: 2/20 Årgang: 1955-2005 Pris: 594,94 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Stengårdsskolen Øst Onsdag 20:00-20:55
Instruktør: Trine Hougaard Bork
Beskrivelse

Holdet er for dig, der gerne vil have en fornuftig grundtræning af hele kroppen med fokus på ryg og mave. Vi laver styrkende øvelser med og uden småredskaber/elastikker, rolige stræk/udspænding, stabilitetsøvelser for hele ryggen og vi slutter altid af med en kort afspænding. Vi får brugt hele kroppen med en god balance mellem styrke, stabilitet, balance og udspænding. Der vil være fokus på gode arbejdsstillinger for dine led og muskler, og vi træner styrke og bevægelighed i ryggen uden at fejlbelaste kroppen.

Jeg er fysioterapeut og har mange års erfaring med rygtræning. 

Medbring liggeunderlag/yogamåtte.

Alle er velkomne.

Puls og styrke

Antal tilmeldte: 0/25 Årgang: 1955-2003 Pris: 594,94 DKK
06/09/2021 - 27/03/2022 Toftehøj nord (ved parkeringspladsen) Tirsdag 19:30-20:25
Instruktør: Mie Culmsee
Beskrivelse

En træningstime hvor vi skal have pulsen op og styrke muskulaturen i hele kroppen.

Timen vil være bygget op med puls og styrke øvelser til musik som kan tilpasses ens eget niveau.

Der vil være fokus på forskellige muskelgrupper og øvelserne vil variere mellem at være statiske og dynamiske.

Det vigtigste ved timen er at der kommer sved på panden og at vi efterfølgende  kan mærke at musklerne har været i gang.

Timen er for alle uanset niveau og træningserfaring. Der må gerne medbringes egen måtte for behagelighedes skyld.
 

TeamGym Aspirant/Micro dreng

Antal tilmeldte: 5 Alder: 4-11 Køn: Drenge Ratebetaling Rate 1 betales nu:
1.098,34 DKK
Rate 2 01-02-2022:
1.098,34 DKK
17/08/2021 - 01/06/2022 Bækkegårds hallen Tirsdag 16:00-18:00Fredag 16:00-17:30
Instruktør: Josephine Becker Gaardlykke Kathrine Kønig

TeamGym Micro Pige - 3 gange træning

Antal tilmeldte: 28 Alder: 4-11 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
1.794,98 DKK
Rate 2 01-02-2022:
1.794,98 DKK
12/08/2021 - 01/06/2022 Bækkegårds hallen Mandag 16:00-18:00Torsdag 16:00-18:00 Søhøjskolen Onsdag 16:00-18:00Lørdag 10:00-12:15
Instruktør: Line Nyborg Madsen Julie Rossing Helena Ibsen Emilie Nyborg Andersen Stine Christiansen Mette-Marie Bundgaard Camilla Jørgensen

TeamGym Micro Pige - 2 gange træning

Antal tilmeldte: 4 Alder: 4-11 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.664,50 DKK
Rate 2 01-02-2022:
1.332,25 DKK
12/08/2021 - 01/06/2022 Bækkegårds hallen Mandag 16:00-18:00Torsdag 16:00-18:00 Søhøjskolen Onsdag 16:00-18:00Lørdag 10:00-12:15
Instruktør: Line Nyborg Madsen Julie Rossing Helena Ibsen Emilie Nyborg Andersen Stine Christiansen Mette-Marie Bundgaard Camilla Jørgensen

TeamGym Mini Pige

Antal tilmeldte: 28 Alder: 9-14 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.379,74 DKK
Rate 2 01-02-2022:
2.379,74 DKK
17/08/2021 - 01/06/2022 Søhøjskolen Tirsdag 16:00-19:00 Bækkegårds hallen Torsdag 17:30-20:30Søndag 12:00-15:00
Instruktør: Emilie Juel Erlandsen Laura Erlandsen Josephine Becker Gaardlykke Camilla Wong Ida Reith Sørensen

TeamGym Junior Pige

Antal tilmeldte: 21 Alder: 13-17 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.267,87 DKK
Rate 2 01-02-2022:
2.267,87 DKK
13/08/2021 - 01/06/2022 Bækkegårds hallen Mandag 17:30-20:30Fredag 17:00-20:00 Søhøjskolen Onsdag 17:30-20:00
Instruktør: Laura Mittet Carsten Nyborg Andersen Maiken Duus Rasmussen Kim Flamand

TeamGym Senior Dame

Antal tilmeldte: 1 Alder: 16-28 Pris: 1.464,46 DKK
12/08/2021 - 01/06/2022 Bækkegårds hallen Torsdag 20:00-22:00
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Kontingent for Senior Dame træning uden konkurrence

TeamGym Nordsjælland

Antal tilmeldte: 2 Alder: 16-28 Ratebetaling Rate 1 betales nu:
3.864,54 DKK
Rate 2 01-02-2022:
3.864,54 DKK
12/08/2021 - 01/06/2022 Bækkegårds hallen Torsdag 20:00-22:00
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Kontingent for fuldt TGN træning incl. konkurrence.

TeamGym Nordsjælland - Højskole

Antal tilmeldte: 1 Alder: 16-28 Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.949,25 DKK
Rate 2 01-02-2022:
2.949,25 DKK
12/08/2021 - 01/06/2022 Bækkegårds hallen Torsdag 20:00-22:00
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Kontingent for TGN træning som Højskole gymnast incl. konkurrence.

TeamGym Nordsjælland - Højskole uden konkurrence

Antal tilmeldte: 0 Alder: 16-28 Pris: 4.576,43 DKK
12/08/2021 - 01/06/2022 Bækkegårds hallen Torsdag 20:00-22:00
Instruktør: Carsten Nyborg Andersen
Beskrivelse

Kontingent for TGN træning som Højskole gymnast uden konkurrence.

RSG indv. Elite

Antal tilmeldte: 6 Alder: 4-18 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
3.137,39 DKK
Rate 2 01-02-2022:
3.137,39 DKK
01/08/2021 - 01/06/2022 Maglehøj hallen Mandag 18:00-20:00Onsdag 16:00-20:00Fredag 16:00-20:00Søndag 11:00-15:00
Instruktør: Laura Hammerstad Frida Holm Eskildsen Christina Rasmussen Yasmin Neumann

RSG indv. Beg

Antal tilmeldte: 1 Alder: 4-18 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
1.784,81 DKK
Rate 2 01-02-2022:
1.784,81 DKK
01/08/2021 - 01/06/2022 Maglehøj hallen Mandag 16:00-18:00Onsdag 16:00-19:00Fredag 16:00-19:00
Instruktør: Laura Hammerstad Frida Holm Eskildsen Christina Rasmussen Yasmin Neumann

RSG indv. Fortsætter

Antal tilmeldte: 3 Alder: 4-18 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.044,14 DKK
Rate 2 01-02-2022:
2.044,14 DKK
01/08/2021 - 01/06/2022 Maglehøj hallen Mandag 16:00-19:00Onsdag 16:00-19:00Fredag 16:00-19:00
Instruktør: Laura Hammerstad Frida Holm Eskildsen Christina Rasmussen Yasmin Neumann

RSG Gruppe

Antal tilmeldte: 4 Alder: 4-18 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
950,88 DKK
Rate 2 01-02-2022:
950,88 DKK
01/08/2021 - 01/06/2022 Maglehøj hallen Mandag 16:00-18:00Onsdag 16:00-18:00
Instruktør: Laura Hammerstad Frida Holm Eskildsen Christina Rasmussen Yasmin Neumann

RSG Senior 2. div.

Antal tilmeldte: 2 Alder: 4-18 Køn: Piger Ratebetaling Rate 1 betales nu:
2.481,44 DKK
Rate 2 01-02-2022:
2.481,44 DKK
01/08/2021 - 01/06/2022 Maglehøj hallen Mandag 17:00-20:00Onsdag 16:00-20:00Fredag 16:00-20:00
Instruktør: Laura Hammerstad Frida Holm Eskildsen Christina Rasmussen Yasmin Neumann