TeamGym

For udtagede gymnaster

Alle gymnaster på TeamGym er udtagede fra vores egne breddehold, eller kommer fra andre foreninger. Vi har hold til både piger og drenge i de forskellige aldersgrupper. Holdene henvender sig til gymnaster som gerne vil mere med gymnastikken end træning en gang om ugen. Udtagelse og deltagelse på holdet forudsætter at man er en øvet gymnast i sin aldersgruppe, samt at man er klar til at træne derhjemme.

TeamGym består af tre discipliner, rytmeserie, banespring og trampetspring. Den daglige træning har til formål at gøre gymnasterne klar til konkurrence i alle tre discipliner, hvilket betyder at der til træning vil være en del som ikke er specifikt spring eller rytme, men som er generel fysisk og smidighedstræning. Typisk har TeamGym 2 springtræninger og 1 rytmetræning om ugen.

Vi deltager I forskellige konkurrencer rundt om i landet, både GymDanmarks officielle konkurrencer (Sjællandsmesterskaberne, Forbundsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne), og forskellige mindre konkurrencer afholdt af klubber, samt individuelle konkurrencer.

TeamGym er mere end bare et gymnastikhold, det er et samarbejde mellem trænere, gymnaster og forældre. Vi er meget afhængige af alle vores gymnast-forældre, som bidrager stort til de daglige træninger og arrangementer

Læs mere om hvad TeamGym er: https://gymdanmark.dk/teamgym/

Udtagelse til holdet foregår ved deltagelse på vores sommerhold “TeamGym Aspiranthold” eller ved direkte henvendelse til den relevante kontaktperson. Vi svarer gerne på spørgsmål og hjælper til med vejen ind på et TeamGym hold.

Aldersgrupper: 

Micro: op til 10 år i kalenderåret for konkurrence sæsonen (til og med 3. klasse).

Mini: fra 11 til 13 år, i kalenderåret for konkurrence sæsonen (4.- til 6.- klasse).

Junior: fra 13 til 17 år, i kalenderåret for konkurrence sæsonen (7.- til 10. klasse/1.G)

Senior: fra 18 år, i kalenderåret for konkurrence sæsonen (1.G/2.G)

Kontaktperson for TeamGym Micropige:

Stine Christiansen – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson for TeamGym Microdrenge:

Kathrine Kønig – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson for TeamGym Minipige :

Laura Erlandsen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Camilla Wong - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson for TeamGym Mini- / junior drenge :

Nino Petersen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson for TeamGym Juniorpiger og Senior :

Carsten Nyborg Andersen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du eller dit barn er oprette som gymnast i vores medlemssystem, kan du gå direkte ned og vælge det aktuelle hold på oversigten herunder.

Er du eller dit barn ikke oprette i vores medlemssystem, skal du klikke på "Opret Nyt Medlem" og oprette dig/dit barn som bruger.

Ved tilmelding binder du/dit barn sig til, at ØGF trækker det viste beløb 3 gange i den kommende sæson.
(eks. TeamGym micro pige vil prisen for en sæson være 3 * 1585 kr. = 4755 kr.)
Du tilmelder dit betalingskort ved første tilmelding.
Fra sæson 2021/22 vil betalingen til TeamGym foregå af en betaling per. 1. september 2021.

Medlems login