Åben SpringTræning TeamGym Micro Piger

Der er plads til flere gymnaster på vores TeamGym Micro Piger. Derfor afholder vi åben træning om torsdagen i 3 uger frem! Så hvis du er/kender en gymnastik glad pige i alderen 5-9 år (årg. 2012-2009), så er du/hun velkommen til at komme ud og prøve kræfter med TeamGym. Vi skal springe på forskellige redskabsbaner, prøve kræfter med ruller, møller, håndstand, araberspring, saltoer og flikflak. Derudover skal vi også lave styrke og smidighedstræning. Det vigtigste er at man elsker gymnastik, og ønsker at blive meget dygtig til det!

HUSK: gymnastiktøj, ingen sko, vanddunk, opsat hår og godt humør

Hvor: Bækkegårdsskolen, Bækkegårdsplads 2, 3650 Ølstykke
Hvornår: kl 16-18 d. 23/8, 30/8 og 6/9
Gymnaster med passende gymnastik niveau vil blive tilbudt en plads på denne sæsons TeamGym micropige hold.

Åben SpringTræning TeamGym

TeamGym

Alle gymnaster er udtaget og henvender sig til piger og drenge, der er letøvede/øvede springere. På holdet laves der araberspring, araberflik og saltoer. De træner rytmisk gymnastik som bl.a. går ud på smidighedstræning, spring over gulv og balancetræning. Som TeamGym-gymnast lærer man en masse spring på minitrampolin, fiberbane, pro-track, springbræt, diverse skumredskaber og stortrampolin. Gymnasterne lærer en rytmeserie med flotte balancer og pivoter og derudover lærer de noget om sammehold og får et dejligt kammeratskab.

Der lægges vægt på en rigtig god opvarmning, hvor der laves styrketræning (arm-, mave-, rygbøjninger m.v.).TeamGym træner seriøst op til de tre årlige konkurrencer (DM 1. og 2. runde + SM) og træner 3 gange ugentligt.

Kontaktperson for TeamGym Micropige:
Emilie Nyborg Andersen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson for TeamGym Minipige :
Maja Fricke - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson for TeamGym Minidrenge :
Christoffer Kønig - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson for TeamGym Juniorpiger og drenge samt Senior :
Carsten Nyborg Andersen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du eller dit barn er oprette som gymnast i vores medlemssystem, kan du gå direkte ned og vælge det aktuelle hold på oversigten herunder.

Er du eller dit barn ikke oprette i vores medlemssystem, skal du klikke på "Opret Nyt Medlem" og oprette dig/dit barn som bruger.

Når du har oprettet dig som bruger, og modtaget en bekræftelses mail, skal du vælge det hold herunder som du skal tilmeldes.

Ved tilmelding binder du/dit barn sig til, at ØGF trækker det viste beløb hver 3. måned i den kommende sæsson.
Du tilmelder dit betalingskort ved første tilmelding.
Du kan opsige dit abonnement i løbet af perioden ved at logge på Medlemslogin.