Far/Mor & Barn Gymnastik 3-4 år

Antal tilmeldte: 67/67 Venteliste: 10 Årgang: 2018-2019 Pris: 964,00 DKK
06/09/2022 - 21/03/2023 Maglehøj hallen Tirsdag 16:45-17:40 Instruktør: Cebina Westergaard
Beskrivelse

Dette er holdet, hvor du og dit barn/barnebarn får alletiders mulighed for at få rørt jer sammen, lavet gymnastik sammen, hygget sammen og leget på en anderledes og sjov måde. Jeg har haft familiegymnastik i rigtig mange år og har god erfaring med at bygge mine gymnastiktimer op med genkendeligt indhold hver gang. Det gør børnene trygge, og så kan de bedre udfolde sig. Derfor starter vi altid gymnastiktimen med at sidde i en stor rundkreds, hvorefter jeg byder velkommen og krydser børnenes navne af. Dernæst synger vi en goddag-sang med fagter og leger en "kom ud at tumle"- sangleg. Herefter følger en kort opvarmning af hele kroppen for både børn og voksne til skøn børnemusik.

Til hver gymnastiktime vil vi veksle mellem forskellige lege, stafetter, akrobatiske øvelser, sanglege samt lege, hvor børnene bliver bevidste om deres krop, dens bevægelser og deres krops kunnen. I løbet af hver gymnastiktime vil vi også lege med et småredskab, det kan f.eks. være ærteposer, tæppefliser, bolde, trylletørklæder, baljer eller stor faldskærm.
Vi vil også til hver gymnastiktime styrke børnenes motorik og kropsbevidsthed samt udvikle på/forfine deres færdigheder inden for kolbøtter, trille, rulle, kravle, hoppe, hinke, balance mv. på de redskabsbaner, som jeg med hjælp fra jer forældre/bedsteforældre kommer til at bygge i gymnastiksalen.
Jeg har til hver gymnastiktime tegnet den redskabsbane, vi skal bygge og lege på. Redskabsbanen vil variere, men også indeholde genkendelige redskabsopstillinger fra gang til gang. Vi slutter hver gymnastiktime af med at synge en farvelsang. Indimellem vil vi også slutte af med rolig musik, hvor forælderen/bedsteforælderen får mulighed for at massere/nusse barnet/barnebarnet.

I skal regne med at få lidt sved på panden, og jeg forventer, at I forældre/bedsteforældre går foran som et godt eksempel for jeres barn/barnebarn og er deltagende i træningen. Ligeledes forventer jeg, at alle møder op i træningstøj og med bare fødder eller gymnastiksko, så vi rigtig kan bevæge os - jeg vil derfor hverken se strømpesokker eller cowboybukser i gymnastiksalen ;-)

Drikkedunke og mad må I ikke medbringe i gymnastiksalen, det skal blive ude i omklædningsrummet. Det er derfor en god idé, at jeres barn/barnebarn har fået et stykke frugt eller lignende og drukket lidt vand inden gymnastiktimen begynder.

Har I mindre eller større søskende med, kan de ikke deltage i gymnastiktimen. De skal helst sidde ude i omklædningsrummet. 

Husk at det er både barn og voksen, der skal tilmeldes dette hold. Der skal altså betales for både et barn og en voksen. Husk at tilmelde barnet med barnets eget navn på børnetilmeldingsdelen og med den voksnes navn på forældretilmeldingsdelen.

Holdet deltager i ØGF’s forårsopvisning og en ØGF T-shirt til brug ved opvisningen er inkluderet i kontingentet for både barn og voksen.

Jeg glæder mig så meget til at se jer på mit hold og til mange timers hyggelig og sjov leg og gymnastik.
 

Pris: 964,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Cebina Westergaard

cebina@live.dk

22773939